Menu
08Jun2022
Inspiratie nodig? Zo gebruik je olijfbomen om je tuin meer sfeer te geven!

Inspiratie nodig? Zo gebruik je olijfbomen om je tuin meer sfeer te geven!

Heb je even geen inspiratie voor je tuin? Met olijfbomen kan je je tuin een nieuwe look geven. Wij zorgen er maar al te graag voor dat jouw tuin er sfeervoller uitziet. Met onze ideeën hopen we dat je weer optimaal kunt genieten van je tuin.

 

Kleine olijfbomen

Door kleine olijfbomen neer te zetten bij je voordeur of tuinpad, zorg je voor een leuke en gezellige entree. Je ziet dit ook steeds vaker voorkomen bij restaurants of kantoorruimtes. Dit is ook een goede optie als je werkt met een lager budget. Wij bieden meerdere kleine olijfbomen aan, zoals de Olijfboom Pom Pom en de Olijfboom medium. Deze hebben de perfecte formaten voor een subtiele, maar toch warme Mediterrane look.

Grote olijfbomen

Wil je een echte eyecatcher in je tuin? Dan is een grotere olijfboom een goed idee. Ook deze passen prachtig in je voortuin, of naast je tuinpad. Ze geven je tuin een luxe uitstraling en zijn echte sfeermakers. Met de grote olijfbomen, kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Zie bijvoorbeeld de Olijfboom bol op stam of Olijfboom dikke oude bast.

Olijfbomen Pom Pom 

Wil je een bijzondere olijfboom in je tuin? De Pom Pom olijfbomen zijn echte plaatjes. Ze zorgen ervoor dat je tuin mooi opvalt en zijn een imposante en sierlijke verschijning. Je kunt kiezen uit alle verschillende formaten; van een kleine struik tot een enorme Pom Pom. Hierdoor is het een veelzijdige boom; prachtig in een plantenbak op je terras of veranda of juist ingegraven in je tuin.

Meerstammige olijfbomen

Voor weer net een wildere look, kun je kiezen voor de meerstammige olijfboom. Wij bieden drie prachtige olijfbomen aan die meerstammig zijn. Alle drie hebben ze net een andere look. Je kunt voor de olijfboom meerstammig in schaal kiezen. Deze heeft dunnere takken, en een hoge kruin. Maar we hebben ook de olijfboom drie stammen en olijfboom meerstammig plateau. Deze zijn wat kleinere olijfbomen met een grotere stamdikte.

Wil je meer informatie ontvangen of meer inspiratie opdoen? BoomNL is altijd bereikbaar voor je vragen per mail of telefonisch.



 

 

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Altijd op de hoogte zijn over onze groene bomen?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €650,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.